Post by ridetaliten on Mar 6, 2022 12:25:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Underworld Office ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Underworld Office IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Underworld Office 2022 version ▞▞▞
เกมเกมเกม ี้แี้ ดีที่ม สสุกุกกะ เห็เห็ ว่ว่ มัมั คงเหมือเหมือเหมือ ชีวิต ตัว เองเองแบบ แบบแบบดีกก เลย ะเล่ะะะะะ ก็ก็ได้ ช่วย คค อื่อื่ ถึง จะ เป็เป็ แค่แค่ใ เกม เกม ก็รู้สึกดีมากๆเลยค่ะ💗🥺🙏🏻
Поки що це хороша гра. Я тільки на 2 розділі. Але, тим не менш, я поки що жодних проблем не стикався.
Дійсно хороша гра, варта своєї ціни.
Underworld Office ጀብዱ gwk
Здебільшого це корисна гра, враховуючи тему. Гарний VN з можливістю відтворення, щоб дізнатися більше про chara та знайти назви та кінцівки. Однозначно з поглядом.
Гра просто ідеальна, я не маю інших слів
Історія така красива і зворушлива. Грати в ролі депресивного героя (вибачте, якщо я помиляюсь, я не психолог) для мене нова, мені цікаво і страшно водночас. Може бути легко відкинути його почуття, якщо ви ніколи раніше не мали депресії. Для мене проблеми Юджина та Шона є дуже реальними, і я легко можу з ними пов’язатися. Це змушує мене почувати себе краще. Тож дякую за створення цієї гри. Я це люблю. ❤
ЧУДО! Розважальний!
Đáng đồng tiền
Я люблю історію
Закінчив це, мені подобається, в кінцевому підсумку пішов шляхом вбивства
Я чесно думав, що це марна трата моїх грошей, але я помилявся! Ця гра зараз одна з моїх улюблених. Ви повинні завантажити його, історія та герої настільки дивовижні, що мені це дуже подобається.
круто
Я дуже люблю це!
Це змушує мене плакати
Відгуки не здаються реальними. Це було нормально. Не думайте, що рідною мовою Студії є англійська, оскільки деякі з цих ігор просто... дивні формулювання, наче це було через Google Translate. ІМО не сильний візуальний роман
Я поняття не маю, як це отримав стільки позитивних відгуків. Швидкий темп жахливий, мені доводилося постійно перезавантажуватися, щоб текст рухався вперед, і немає пояснень щодо елементів керування. Я радий, що отримав це з Play Pass, інакше я був би одним із тих, хто намагатиметься боротися за відшкодування.
Просто купіть гру. Збити всі кінцівки. Насолоджуйтесь мистецтвом, історією, кожною миттю. Роботи цієї студії варті кожної копійки. Редагувати: офісні персонажі НАДЗВИЧАЙНО чарівні та цікаві. Моя найбільша скарга полягає в тому, що ми не маємо можливості детальніше вивчити їх передісторію.
Одна з найкращих ігор Story. Я це люблю.
Вибачте, що не поспішав, але, на жаль, мій син випадково купив цю гру, тому, будь ласка, поверніть мою суму якомога швидше.
НАЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Чудова робота
Snake.io Jogo Online Divertido Ação oihp
Це просто дуже хороша гра lmao
Випадково придбана офісна гра Underworld, будь ласка, поверніть гроші. Спасибі
Не можу дочекатися наступної глави
Я щойно закінчив розділ 1. Історія така зворушлива. Мистецтво чудове. Героям властива глибина. Я використовую Galaxy S10 і не маю проблем із програмою. Моя дівчина користується телефоном Apple, і вона каже, що додаток постійно зависає. Не знаю, чи це її телефон, чи ні, оскільки він працює так гладко для мене. Я люблю це на шматки 💙
я так плакала. Q.Q Редагувати: Моя єдина реальна скарга полягає в тому, що текст/сцени досить важко «пропустити». Особливо це було помітно при відтворенні різних кінцівок.Крім того, було б краще відправити нас на екран часової шкали, а не змушувати нас повернутися до каналу 1.
ЦЯ ГРА ТАК МИЛА СЕРЦЕ ЗІгріває ТА ЗАГАЛЬТО ДВУЖУЮЧА, БУДЬ ЛАСКА, ЗАВАНТАЖТЕ ЇЇ
Люблю історію дотепер. Я відчував себе дуже спорідненим з Євгеном. Дякуємо розробникам за цю змістовну гру!
Ця гра має гарний сюжет, я рекомендую всім спробувати
Нудний AF
Поки що це не сумно і має прохолодну атмосферу
愛了愛了
Хороший візуальний роман
Гарна історія 😊☺️
Красива і зворушлива історія.
Хороша гра, але переоцінена. Як той, хто читав багато легких романів, його історія насправді дуже гарна. Ілюстрація та презентація акуратні. Музика гарна, але занадто мало, тому вона повторюється. Розгалуження історії не настільки вражаюче в порівнянні з іншими LN Ive. Геймплей також занадто короткий. Треба було додати більше тупикових маршрутів, щоб здавалося, що це насправді гра, а не електронна книга. Тим не менш, цю гру варто спробувати, якщо ви любите ігри з гарною історією.
Я люблю цю гру
дивовижний нгл
Ідеальний сюжет і кінцівка, історія, що зігріває серце і дійсно зворушлива. Я завжди буду насолоджуватися цією грою. Це ніколи не набридає.
Роль з Люком і Кітті захоплює мене щоразу, як завжди Т. Т. Т. ранивна сюжетна лінія!!